O nama

O nama

Šta je NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR?

Trg je oduvek mesto okupljanja, ovaj put okupljamo VAS – preduzetnike, umetnike i male proizvođače, a glavnu ulogu imaće vaši proizvodi i kupci.

Da proces kupovine i prodaje bude još bolji, pripremili smo i prateći program gde će naši savremeni dobošari prenositi znanja o važnosti brendiranja, socijalnog preduzetništva, razvoja preduzetništva mladih i ženskog preduzetništva.

Sve ovo biće praćeno i dobrom hranom, zabavom i muzikom.

“Život nema reprizu” je misao koju ja živim u svakom smislu.

MARIJA RADOJČIĆ - organizatorka

Marija Radojčić, velik pozitivac, svesna da u životu ne postoje problemi nego izazovi, sve je rešivo samo je pitanje napravljenog izbora i definisanog priorita. Po osnovnom obrazovanju ekonomistkinja, nositeljka je licence Business Cafea za Vojvodinu, radi prodaju i marketing za porodične sireve “Friški jazački”, vlasnica firme za brendiranje i konsalting sa posebnim akcentom na brendiranje proizvoda koji nastaju u poljoprivrednim gazdinstvima.

Zaista sve ovo radim, možda zvuči neverovatno, ali je tako. Kada se desi da dođem u situaciju da između dva posla biram onaj koji je više plaćen i ne volim ga i onaj koji je manje plaćen i volim da ga radim, uvek ću izabrati ovaj drugi. Za mene je ljubav pokretač svega.

Posao u vezi sa sirevima je porodični posao. Tu su angažovani i mama i brat. Nama je jako važna povratna informacija od naših kupaca i degustatora, te mi isključivo vršimo direktnu prodaju i isporuku na kućnim adresama naših kupaca u skladu sa dogovorom i njihovim potrebama.

Situacija nije ni najmanje laka, generalno ni za preduzetništvo ni za žene preduzetnice. Ali jedno je sigurno, kada volite ono što radite, onda sve izazove lakše savladate. Umrežavanje preduzetnika je u povoju.

Ako želite slobodu, budite hrabri i sledite svoje snove, radite ono što volite i uspeh je zagarantovan, pomozite drugima kad god možete i to će Vam se vratiti kad se najmanje budete nadali.