Četvrti NS noćni bazar

Četvrti NS noćni bazar

Održan je Četvrti NS noćni bazar na Ribljoj pijaci

Četvrti novosadski noćni bazar održan је na Ribljoj pijaci, u Novom Sadu u petak, 16. marta 2018. godine, od 18h do 24h.

U želji da delimo znanje i širimo pozitivnu energiju, Novosadski noćni bazar još jednom је na Ribljoj pijaci okupio male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad. I pored kiše koja je sve vreme pretila, provod je bio za pamćenje!

Na Prvom novosadskom noćnom bazaru bilo je preko 160 izlagača i preko 4000 posetilaca, na Drugi novosadski bazar došlo je preko 200 izlagača i veoma veliki broj posetilaca. Na Trećem novosadskom noćnom bazaru imali smo još raznovrsniju ponudu izlagača kojih je bilo blizu 300, a svi posetioci bili su u prilici da i tog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i prirodnoj kozmetici.

I na ovom bazaru bilo je velikih iznenađenja, nagrada i humanitarnih akcija, a naši izlagači predstavili su još bogatiji asortiman. Družili smo se, upoznavali i, u sjajnoj atmosferi, proveli još jedno lepo bazarsko veče na Ribljoj pijaci u Novom Sadu.

Novosadski noćni bazar organizuju Udruženje ’’Putevima preduzetništva’’ i Business Cafe, uz podršku Grada Novog Sada.

Izlagači Četvrtog NS Noćnog Bazara