Dvadeseti NS Noćni Bazar

Dvadeseti NS Noćni Bazar

DVADESETI NS NOĆNI BAZAR

Novosadski noćni bazar održan je u petak i subotu, 9. i 10. oktobra, od 16 do 22h, u bašti Doma Vojske na keju u Novom Sadu (Beogradski kej 9, Novi Sad).

Zbog velikog interesovanja i posetilaca i izlagača, održan je jubilarni Dvadeseti novosadski noćni bazar. I ovoga puta svima koji vole naš Bazar pripremili smo najkvalitetniju ponudu naših izlagača i najbolju zabavu u gradu uz sjajnu muziku obe večeri! Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku, sjajno smo se proveli sa Novosađankama i Novosađanima i radovali novom druženju!

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, gotovo već dve godine građanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima I možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.
Fotografije sa jubilarnog Novosadskog noćnog bazara možete videti na fb stranici Trga preduzetništva.

Novo okupljanje planiramo za kraj oktobra, a uskoro se javljamo sa više informacija.