Šesnaesti NS Noćni Bazar

Šesnaesti NS Noćni Bazar

ŠESNAESTI NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR NA SPENS-u

(6. decembar, SPENS)

Zimsku prazničnu magiju odlučili smo da skupa sa Novosađankama i Novosađanima ovog puta realizujemo u zatvorenom prostoru Sportskog i poslovnog centra “Vojvodina”, uživajući u najraznovrsnijoj ponudi naših izlagača, a svi naši posetioci bili su u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Šesnaesti novosadski noćni bazar održan je u petak, 6. decembra na SPENS-u, i ovog puta u terminu od 18 do 24h. Organizatori su bili Udruženje “Varjača”, The Mothers i Trg preduzetništva.

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već duže od dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.