Prvi Prolećni novosadski noćni bazar

Prvi Prolećni novosadski noćni bazar

Održan je Prvi prolećni NS noćni bazar

Prvi prolećni novosadski noćni bazar, a peti po redu, održan је na Ribljoj pijaci, u Novom Sadu u petak, 27. aprila 2018. godine, od 18h do 24h.

Na Ribljoj pijaci još jednom smo okupili male proizvođače i izlagače, umetnike, kreativce i sve koji poštuju njihov rad. Novosadski noćni bazar još jednom je privukao pažnju velikog broja Novosađanki i Novosađana. U veseloj i prijatnoj atmosferi, ovaj prolećni dan sa letnjom temperaturom začinili smo mnogobrojnim iznenađenjima, velikom i bogatom ponudom naših izlagača, nagradama i humanitarnim akcijama.
Na Prvom novosadskom noćnom bazaru bilo je preko 160 izlagača i preko 4000 posetilaca, na Drugi novosadski bazar došlo je preko 200 izlagača i veoma veliki broj posetilaca. Na Trećem novosadskom noćnom bazaru imali smo još raznovrsniju ponudu izlagača kojih je bilo blizu 300, dok je na Četvrtom bazaru bilo oko 350 izlagača, a svi posetioci bili su u prilici da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i prirodnoj kozmetici.

Novosadski noćni bazar organizuju Udruženje ’’Putevima preduzetništva’’ i Business Cafe, uz podršku Grada Novog Sada.

Izlagači Prvog Prolećnog Novosadskog Noćnog Bazara