Tridesetdeveti NS Noćni Bazar

Tridesetdeveti NS Noćni Bazar

TRIDESETDEVETI NS NOĆNI BAZAR

Vanredni HUMANITARNI Novosadski noćni bazar, 39. po redu, održan je na Ribljoj pijaci u Novom Sadu u petak, 21. OKTOBRA 2022. godine, od 18 do 24h.

Bazar na kome su prodavani proizvodi malih proizvođača i izlagača koji izlažu i prodaju rukom pravljenu hranu i rukotvorine, ovog puta bio je humanitarnog karaktera.

Okupili smo se na Ribljoj pijaci, a povod je bio jedan poseban, humanitarni Novosadski noćni bazar i naša sugrađanka Danijela Štrbački Glavić. Danijela je majka troje dece, akademska umetnica, i izlagačica na našim bazarima. Pre dve godine, njen suprug Dragan Glavić i ona su gotovo istovremeno oboleli od raka. Dragan je ovog leta nažalost izgubio tu najvažniju životnu bitku, a Danijela nastavlja da se bori i da se brine o njihovih troje dece. Borba pred njom je teška i potrebna joj je pomoć svih nas. Zato smo odlučili da ovaj, 39. Novosadski noćni bazar, posvetimo upravo Danijeli i da njoj i njenoj deci doniramo 100.000,00 dinara. Osim toga, pozivu su se odazvali i naši izlagači, prijavili svoje učešće i, shodno mogućnostima, donirali svoje proizvode koji su prodavani na humanitarnom štandu. Sav prihod od prodaje na ovom štandu upućen je Danijeli. Takođe, u svrhu humanitarne akcije dela prihoda odreklo se i JKP „Tržnica“ Novi Sad. Ukupno je prikupljeno više od 450.000 dinara na samoj manifestaciji, a deo izlagača svoje priloge je uplatio direktno na račun naše drage Danijele.

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati na našoj Fejsbuk stranici.