Petnaesti NS Noćni Bazar

Petnaesti NS Noćni Bazar

PETNAESTI NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR I OVOG PUTA NA RIBLJOJ PIJACI

(15. novembar, Riblja pijaca)

Petnaesti novosadski noćni bazar održan je u petak, 15. novembra na Ribljoj pijaci, i ovog puta u terminu od 18 do 24h. Organizatori su Udruženje “Varjača”, The Mothers i Trg preduzetništva.

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već duže od dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju. Na ovom okupljanju imali smo raznovrsnu ponudu naših izlagača, a svi posetioci bili su u prilici da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Svečano otvaranje bilo je u petak, 15. novembar, u 18h na Ribljoj pijaci.