Devetnaesti NS Noćni Bazar

Devetnaesti NS Noćni Bazar

DEVETNAESTI NS NOĆNI BAZAR

19. NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR
– NOVA LOKACIJA I NOVA ENERGIJA

Novosadski noćni bazar održan je u petak i subotu, 18. i 19. septembra, od 17 do 23h, u bašti Doma Vojske na keju u Novom Sadu.

Posle pauze, ponovo smo bili sa našom najvernijom publikom – svima koji vole naš Bazar, najkvalitetniju ponudu naših izlagača i najbolju zabavu u gradu! Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku, skupa sa Novosađankama i Novosađanima radovali smo se novom druženju i sjajno se proveli!

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, gotovo već dve godine građanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Novo druženje planiramo veoma brzo, već početkom oktobra. Uskoro se javljamo sa više informacija!