Osamnaesti NS Noćni Bazar

Osamnaesti NS Noćni Bazar

OSAMNAESTI NS NOĆNI BAZAR

(28. decembar, Riblja pijaca)

Osamnaesti novosadski noćni bazar održan je u subotu, 28. decembra, na Ribljoj pijaci, i ovog puta u terminu od 17 do 23h. Organizatori su bili Udruženje “Varjača”, The Mothers i Trg preduzetništva.

Na zahtev i naših posetilaca i naših izlagača, organizovali smo još jedan, praznični Novosadski noćni bazar i nismo pogrešili! Praznična atmosfera, duh darivanja i decembarski oštri vazduh, na najstarijoj pijaci u gradu – Ribljoj pijaci, zajedno sa najraznovrsnijom ponudom naših izlagača bili su dobitna kombinacija za naše posetioce, koji su i ovog puta bili u prilici da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već duže od dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.