Sedamnaesti NS Noćni Bazar

Sedamnaesti NS Noćni Bazar

SEDAMNAESTI NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR NA RIBLJOJ PIJACI

(20. decembar, Riblja pijaca)

 

Sedamnaesti novosadski noćni bazar održan je u petak, 20. decembra, na Ribljoj pijaci, ovog puta u terminu od 17 do 23h. Organizatori su bili Udruženje “Varjača”, The Mothers i Trg preduzetništva.

Pred praznike, zimsku magiju odlučili smo da, skupa sa Novosađankama i Novosađanima, i ovog puta realizujemo na najstarijoj pijaci u gradu – Ribljoj pijaci, uživajući u najraznovrsnijoj ponudi naših izlagača, a svi naši posetioci bili su u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već duže od dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.