But&co

But&co

Već generacijama, s kolena na koleno, prenosi se tajna pravih ukusa Srema. Uz mnogo truda, ljubavi i pažnje naša porodica je uspela da sačuva tradiciju proizvodnje suhomesnatih proizvoda na prirodan način, baš onako kako se to radilo u Sremu od davnina.

Naša porodica vuče korene još od 1756. pa i ranije, kada su naši preci naselili ove krajeve i shvatili da je plodna ravnica između dve reke njihov pravi i istinski dom. Specifičnost BUT&CO proizvoda je upravo u tome, sve se vrti oko Srema.

Naša porodica brižljivo uzgaja hranu za svinje sa naše farme na plodnim sremskim njivama, a upravo meso tih svinja koristimo u proizvodnji, što znači da u potpunosti možemo da kontrolišemo ceo proces počevši od zrna kukuruza i pšenice, preko praseta do finalnog proizvoda u vidu kulena, kobasice, šunke… takođe, svi BUT&CO proizvodi se proizvode iskuljučivo prirodnim sušenjem, bez bilo kakvih dodataka nitrita, šećera, starter kultura i ostalih nepotrebnih sastojaka za ubrzano zrenje.

Proces zrenja BUT&CO proizvoda je iz tog razloga dosta dug tako da sremski kulen zri oko 5 meseci dok je kod šunke taj proces duži i traje od 15 do 20 meseci, iz tog razloga Vam mi nudimo ograničene količine ali sa garancijom kvaliteta, porekla i ukusa svih proizvoda našeg porodičnog brenda BUT&CO.

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

Posetite internet stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI