Life Orgoniti

Life Orgoniti

Life Orgoniti – za mirnije snove i lepše raspoloženje

U vremenu kad smo na svakom koraku, pogotovo u svojim domovima, izloženi elektromagnetnim i raznim drugim štetnim zračenjima, kao imperativ se nameće zaštita od njihovih mogućih posledica.

Tako su i nastali Life Orgoniti, u radionici Ivane Popović pre skoro 6 godina kamuflirani u ukrasne predmete i nakit, oni su zapravo vrlo moćni borci protiv teške i ustajale energije koju sa lakoćom pretvaraju u pozitivnu orgonsku energiju koja je blagotvorna po čoveka i po njegovo okruženje.

Svaki dom možemo oplemeniti dobrom energijom i napraviti ga ugodnijim za život i rad, a da pri tom i mi sami budemo smireniji, opušteniji i izdržljiviji – što nam je i misija, a pri tom na globalnom nivou pomažemo i samoj planeti.

Life Orgoniti -podižu nivo naše energije,vraćaju energetsku ravnotežu u prostoru,smanjuju stres ,emotivno smiruju,poboljšavaju kvalitet sna,ublažavaju štetne efekte zračenja uredjaja kojima smo svakodnevno okruženi,takodje i štetne efekte nekih prirodnih zračenja kao što su uticaj podzemnih vodenih tokova i sl.

Širimo dobru energiju – Life O

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI