Farmasi

Farmasi

Farmasi je novi brend na nasem trzistu koji nam dolazi iz zemlje u kojoj je kult zenske lepote uzdignut na pijedestal, a to je Turska. Farmasi je jedan od lidera u oblasti proizvodnje korektivne i dekorativne kozmetike na podrucju Turske, kako kozmetike za lice, oci, usne i telo, tako i proizvoda namenjenih za negu dece i trudnica, jer koristi iskljucivo prirodne sastojke bez dodavanja stetnih aditiva i konzervansa. Farmasi cosmetics se drzi koncepta da je lepota jednako vazna kao i zdravlje, te je s toga svaki nas proizvod klinicki ispitan, o cemu govore brojni sertifikati koje poseduju Farmasi proizvodi (ISO 22716:2007, HELALDER HELAL 22:2010 HELAL ÜRÜN, ISO 9001:2010, TSE,…)

Široka paleta proizvoda distribuira se putem direktne prodaje, a posredstvom nezavisnih konsultanata u 119 zemalja sveta, sa mrežom od preko 350 miliona zadovoljnih korisnika.

Farmasi cosmetics je danas jedna od brzo rastućih kompanija direktne prodaje na području Evrope, Azije, Afrike i Amerike, dok smo u nekim zemljama i tržišni lideri u prodaji kozmetickih proizvoda.

Ostvarite svoj san sa nama! Pridružite nam se i započnite sopstveni biznis! Zajedno smo jači!

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

Posetite internet stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI