Gastronomska asocijacija studenata GASTRO

Gastronomska asocijacija studenata GASTRO

Gastronomska asocijacija studenata GASTRO

Гастрономска асоцијација студената „ГАСТРО“ је основана 2016. године при Департману за географију, туризам и хотелијерство, Kaтедри за гастрономију. Основали су га студенти Гастрономије у сарадњи са професорима са заједнички циљем, а то је унапређење теориских и практичних знања из области хране, исхране, гастрономије и угоститељства.
Активности асоцијације се реализује кроз: организовање стручних предавања и скупова са еминентним предавачима и стручњацима из ове области, стручних теренских активности у земљи и иностаранству у циљу упознавања различитих гастрономских култура и обичаја, као и учествовање на различитим манефестацијама и такмичењима и успостављање сарадње са другим високообразовним школских установа из гастрономске делатности у нашој земљи и иностранству, а све у циљу проширења знања и вештина.
Уколико желите да: упознате нове људе, стекнете нова знања и вештине из области гастрономије, паметно искористите дане студирања, стекнете нове пријатеље, придружите се Гастрономској асоцијацији студената „ГАСТРО“ .
e-mail : gastro.pmf@gmail.com

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI