Pastai

Pastai

PASTAI

Zašto Pastai?
Zato što ta reč znači proizvođač testenine. A mi to i jesmo. I mnogo smo drugačiji od drugih. Pre svega se razlikujemo u proizvodima i načinu pripreme istih. Koristimo sveže sirovine, ne ubacujemo aditive i konzervanse, veštačke učvršivače i zaslađivače. Trudimo se da pratimo trendove u proizvodnji.

Mi predstavljamo spoj tradicionalnog i modernog. Posebnu italijansku recepturu smo usavršili i prilagodili potrebama tržišta u Srbiji.

Proizvodimo mnogo različitih oblika testenine. Nabrojaćemo samo neke: Pappardelle, Farfalle, Fusilli, Spaghetti, Tagliatelle, Maccheroni, Penne,Linguine…

U samom procesu prozvodnje, inovativnosti nikad ne manjka. Mi pravimo testeninu sa majčinom dušicom i nanom, origanom i ruzmarinom, koprivom, četiri vrste bibera, čili papričicama, paradajzom, vrganjima, spanaćem itd. I ispunjavamo želje naših dragih mušterija.

Na slatki program smo najviše ponosni. Za najmlađe i ove malo starije, proizvodimo testeninu sa ukusom čokolade (dodajemo rendanu čokoladu, samo da se zna). Pravimo testeninu i od cimeta, vanile i limuna. Fenomenalna je kad se skuva u mleku ili u želeu od nekog voća.

I za kraj da vas obavestimo da svakog jutra, naši radnici vredno pripremaju svežu testeninu. Kod nas uvek možete naći sveže raviole punjene sirom, pršutom i sirom, raviole od spanaća punjene sirom, kanelone, njoke, torteline, lazanje od heljdinog brašna i sa ukusom spanaća.

Naravno, sve ovo što smo nabrojali možemo da napravimo i od prosenog, ovsenog, raženog, ječmenog i integralnog brašna. Za one osetljive na određene sastojke, pravimo testeninu od pirinča, soje i zelenog pasulja.

Toliko. Vidimo se u prvom Pasta Shopu u Srbiji!

Čekamo vas.

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI