Ivanina mala radionica

Ivanina mala radionica

Ivanina mala radionica

Izrada unikatnog nakita od staklenih i kristalnih perli.
Narukvice, ogrlice, svečane ogrlice, prstenje, broševi, medaljoni, minđuše.
Izradjujem unikatni nakit od staklenih i kristalnih perli. Sav nakit koji se ovde može videti je moguće poručiti sličan ili eventualno isti uz prethodni dogovor. Kupljeni nakit dostavljam van Novog Sada Post expresom, s tim da kupac snosi troškove poštarine , dok na teritoriji Novog Sada isporuka je lična. Dogovor oko kupovine na mail ivanabrlic@gmail.com .

….O nakitu Ivane Brlić- Štepzajn mi šijemo slike

Nakit Ivane Brlić odiše apsolutnom ženstvenošću.

Svaka perlica brižljivo nanizana sa puno ljubavi prema onome što Ivana radi,predstavlja duh slobodne ali moćne žene ,savremene,ali pri tom setne i melanholične prema davnim vremenima.

Negujući obrise baroknog stila,kroz blagu formu i pečat kraljevskih komada , dame svesne svoje ženstvenosti uvek će biti privučene jedinstvenošću Ivaninog unikatnog nakita.

Mešavina davnih,arhaičnih stilova u samom dizajnu privezaka,prstenja i narukvica,kao i opuštenost i ležernost koja se nosi sa svakim parom minđuša ono su što ove originalne komade izdvaja od ostalih,i odlikuje artistične kreacije autorke.

Njen ukus,stil i način izražavanja,imaju posebna obeležja,i u samom pristupu oblikovanju pokazuje istančanost koja je primerena renesansnom i baroknom likovnom senzibilitetu,kroz koji se ogleda čista lepota ostvarena fascinantnom kombinacijom materijala i stremi duhu savremene emancipovane žene Novog doba.

Budite bezvremene,budite dame,nosite nakit Ivane Brlić,dočaraće Vam nove dimenzije ženstvenosti!!!!

Posetite Facebook stranicu klikom OVDE

OSTALI IZLAGAČI